• Progat Palamós i Sant Joan

Com contactar amb la protectora PROCAT Palamós i Sant Joan?

 

Procat, no som una empresa, no tenim un horari de treball establert, ni tampoc no tenim cap centre físic on venir a veure els animals. 

 

Som persones que el nostre hobby és la protectora, intentem contestar el més ràpid possible als vostres dubtes, però tenir en compte, que tenim treballs externs, on dins d'aquest horari no et podem atendre. 

 

Us donem una sèrie de formes de contacte, on poder oferir tota la informació que necessiteu amb la finalitat d'adoptar animals, ajudar, col·laborar. Gràcies!

 

CONTACTA PER E-MAIL

Ens pots enviar un e-mail omplint el següent formulari:

 

Et contestarem el més ràpid possible, tenim accés diverses persones a l'e-mail, per poder agilitzar les respostes. Creiem que és la forma de contacte que funciona millor. És la nostra principal forma de contacte, i seria el primer pas per contactar amb nosaltres.

 

CONTACTA PER WHATSAPP

Ens pots enviar whatsapp:

Ens pots enviar un missatge per whatsapp al número 651 988 122. Deixem clar que és deixar un missatge per whatsapp, si ens truqueu per telèfon, segurament no podrem atendre't, ja que estarem treballant.

 

El teu nom *Si us plau, introduïu en nom de l'empresa
Correu electrònic *Si us plau, introduïu el vostre correu electrònic
Telèfon *Si us plau, introduïu el telèfon de contacte
Fes-nos arribar la teva consulta o dubte i l’atendrem tan aviat com sigui possible. *
Política de Privacitat *

He llegit i accepto la política de privacitat  (llegir més)

Les dades requerides com a imprescindibles són necessaris per a posar-nos en contacte amb tu en resposta a la teva consulta. Mai els cedirem a terceres parts ni els farem servir per a un altre fi que no sigui l'anteriorment descrit