• Progat Palamós i Sant Joan

Com ser una Empresa Solidària?

Si ets propietari d’una empresa o treballes en una amb consciència solidària, pots contribuir de manera important al manteniment de la Lliga i de la seva feina a favor dels animals abandonats que s’acullen contínuament al refugi. Ser una Empresa Solidària pot ser la teva opció de col·laborar amb nosaltres.

Les Empreses Solidàries realitzen una aportació anual i aquesta contribueix al manteniment del dia a dia del refugi, permetent la compra de pinso i medicació, la realització de les operacions veterinàries dels nostres animals, el seu manteniment sanitari, etc. Una mica d’aquesta ajuda és de gran importància per a ells.

A més, ser una Empresa Solidària amb la Lliga atorga també altres avantatges: 

Logotip especial d’Empresa Solidària per incloure a la seva pròpia web o les xarxes socials de l’empresa col·laboradora

Inserció a la secció «Empreses Solidàries» de la web de la protectora d’una foto/logo de l’empresa col·laboradora, així com una petita descripció de la seva activitat i un enllaç directe al seu lloc web

Publicació a la pàgina de Facebook de la Lliga i a l’Instagram de l’acord de patrocini

Deducció fiscal fins a un 40% de l’aportació

Si estàs interessat en convertir la teva empresa en una Empresa Solidària amiga dels animals, posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte i t’informarem amb tot detall sobre aquesta opció. La quota d´Empresa Solidària s´abona mitjançant un rebut que carregarem a l´entitat bancària que ens indiquis amb una periodicitat anual.

 

Unim esforços, temps, energia i il·lusió

Les nostres empreses solidàries

A continuació, et presentem les empreses que s’han compromès amb el nostre projecte

  • Servei tècnic i suport informàtic a empreses i particulars. Venda, instal.lació d’ordinadors. Centraletes IP. VPS Escriptoris Remot. Solucions de Fibra. Programari de TPV i Facturació. Disseny WEB. Correu professional. Alarma AJAX
    SERVEIS TELEMÀTICS Palamós