Parada Solidària | PROGAT Palamós i Sant Joan Dissabte 18 de Maig

Progat instal·la la seva parada solidària


T'agraden els gats?  Vols ajudar a una bona causa? Aleshores no et perdis la parada solidària de Progat Palamós i Sant Joan, l'entitat animalista que es dedica a controlar la població de gats del carrer.   Ens pots trobar els dissabtes 18 de Maig

(Horari:  de 10:00 a 20:00 h.)

Av. Onze de Setembre entre c/ Santa Marta i c/ Santa Bàrbara.

​(Davant antic cinema Arinco)

 

En aquesta parada podràs trobar tota mena d'articles a preus molt assequibles, des de roba i decoració fins a bijuteria i llibres. Tot allò que compreu anirà destinat a finançar el treball de Progat Palamós i Sant Joan, que s'encarrega d'alimentar, esterilitzar i cuidar els gats que viuen als carrers de Palamós i Sant Joan.


A més, podreu conèixer alguns dels voluntaris que formen part d'aquesta associació i aprendre més sobre la seva tasca i com col·laborar-hi. Potser fins i tot t'enamoris d'algun dels gats que tenen en adopció i li vulguis donar una llar.


La parada solidària estarà instal·lada a diverses ubicacions de Palamós durant els propers dies. No te la perdis i vine a recolzar aquesta noble causa. Els gats t'ho agrairan amb ronc i carícies.


Recorda: la parada solidària de Progat Palamós i Sant Joan és una oportunitat única per ajudar els gats i fer-te amb alguns articles molt interessants.


No faltis!

Altres formes per col.laborar,   més informació